torsdag 25 december 2008

God jul i efterskott!





Ja nu har man kommit hem efter att varit hemma hos mamma i 2 dagar, vart taxi hemmåt för att kunna få med sig alla saker. Höjdpunkten var ju när den trvliga tomten kom och hälsade på, Kevin tyckte det var så kul och kramades gärna med honom. tycker att han hade väldigt mejkade ögon, kul att han gjorde sig så fin för våran skull..hahaha. Sen var ju lite orolig att han skulle föda vilken sekund som helst..tror nog minsann Tomten har en bulle i ungen.. men var lite förvånad över att Kevin var så orädd för Tomten, okej att Kevin inte är den blyga typen, men trodde han skulle vara liiite blyg alla fall. men inte Kevin inte. Utan släppte så gärna in den rödklädda främlingen.
Kevin var så jätte glad över sin bondgård och alla djuren. Vart ju så mycket paket att Kevin inte alls hängde med, och då har han en present till han ska få ikväll, nämnligen rit/målar staflit.

Kevins favoriter på julbordet är julmust och pepparkakor.Oj, det skulle han ju kunna äta hela dagarna, sen var det inte helt fel med choklad heller, men så fick han ju ont i magen sen också..

Men det är ju Tomten som kommer!

Attans vilken sexig Tomte som kom på besök! HAHA...jag satt och gömde mig bakom kameran skrattandes

Kram på dig Tomten

Hångel på diskbänken

Filmtajm

3 kommentarer:

Anna sa...

men gud jag dör, hahah var en väldans tur att jag inte var där när tomten kom :) haha gud så roligt :) Varsegod, det var så lite så :) å det var så roligt när jag fick prata med kevin i telefonen :) Han berättade om allt han fått :) var så glad så :) Kram på er

Katrin sa...

Jaaa, åååhh! Du missade verkligen nåt, HAHAHAHAA! Aha, visste inte att du pratade med honom, han var ju så glad för att fått trätta "Tomten" :o)

Mamma sa...

Vilka goa bilder!! Tack for en harlig Jul tack var er!!