tisdag 25 november 2008

Vill köpa gran!


Har aldrig i hela mitt liv köpt en gran, inte haft det sen man bodde hemma, förra året tänkte jag på att Kevin kommer riva ner den, spräckta julgranskulor, barr överallt, glitter överallt i en härlig blandning...hmm... åren inna minns jag inte riktigt vad jag hade för bortförklaring. Men hur som helst. Tänkte att det inte behövs en massa barr om man får tag på en plast gran, men vill få tag på en F I N sådan. Den ska inte vara 170 hög med så glesa grenas att man kan se skarvarna på stammen, nej nej....den ska ju gärna vara 220 hög med en massa grenar och en massa plastbarr! men frågan är ju bara vart man får tag på denna fina gran, någon som vet nåt ställe som säljer, utan att kosta 2 förmögenheter..

Sen är det ju jätte svårt att veta hur dom ser ut i verkligheten, hittar ju en del butiker som har med helt okej bilder, men sen kan det ju vara nåt helt annat i verkligheten..
Eller så kanske det blir en riktig..hmm, fast då är ju nästa problem, att få hem den. Trock icke det är en jätte höjdare att konka med den på bussen..hehe..

1 kommentar:

Pernilla sa...

Vi köpte faktiskt våran på Rusta...helt ok gran som fanns i olika storlekar! vet dock inte hur årets ser ut...
Skulle vilja ha mammas och pappas plsat gran, dom har värsta kalle anka grannen!